Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έξαλλος ο κόσμος της Καστοριάς με τις μετακινήσεις γιατρών (ηχητικό)

H κατάσταση στην Καστοριά είναι πολύ δύσκολη καθώς εξ αρχής δεν εκτιμήθηκε σωστά και έτσι είχαμε τη διασπορά στους κατοίκους και στο νοσοκομείο καθώς το προσωπικό δεν είχε τα απαραίτητα μέσα για να προστατευτεί επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Διονύσης Μωυσίδης γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Ο κ. Μωυσίδης στον Χρυσόστομο Λουκά εξήγησε όχι χθες πέθανε ακόμα ένας άνδρας που ήταν μόλις 51 ετών αν και είχε υποκείμενο νόσημα και είναι ο έβδομος νεκρός από κορονοϊό εκεί.

Θύμισε την περίπτωση της 41χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών, που από τον ΕΟΔΥ της είπαν να κάτσει σπίτι της και τελικά και αυτή κατέληξε.

Ο κ. Μωυσίδης εξήγησε ότι τα αυστηρότερα μέτρα πάρθηκαν όταν μετά τον εκτροχιασμό της κατάστασης οι δήμοι της περιοχής μπήκαν μπροστά για να προστατέψουν τον πληθυσμό.

Δυστυχώς το νοσοκομείο δεν λειτουργεί για τίποτα άλλο πέραν του κορονοϊού η Παθολογική Κλινική του έχει σφραγιστεί και αυτό δημιουργεί τεράστιο ζήτημα στους ασθενείς με άλλα νοσήματα.

Η χαριστική βολή από την κυβέρνηση σε βάρος της περιοχής είναι η μετακίνηση γιατρών από τα περιφερειακά ιατρεία και τα κέντρα υγείας προς το νοσοκομείο με αποτέλεσμα ο προθάλαμος για την πρωτοβάθμια αντιμετώπιση της πανδημίας να μην υπάρχει.

Ο κόσμος εκεί είναι έξαλλος καθώς οι υποσχέσεις για γιατρούς υποτίθεται ότι θα αφορούσαν επιπλέον προσωπικό όχι μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού που κάλυπταν τον νομό Καστοριάς.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις