Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νοσοκομειακή Γιατρός: Ανεπαρκή τα μέτρα προστασίας στα Νοσοκομεία - Τα 5 ψέματα της κυβέρνησης (Video)

Το κράτος να δώσει χρήματα στο δημόσιο ώστε να προστατευθούν οι υγειονομικοί είναι "σπατάλη" αλλά δεν είναι τα 30 εκ., για να γίνεται το τεστ για τον κορωνοϊό στα ιδιωτικά, σχολίασε με νόημα η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας

Πέντε ψέματα καταλόγισε στην κυβέρνηση στην εποχή της πανδημίας, η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας, Δέσποινα Τοσουνίδου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ.

"Ούτε γάντια, ούτε μάσκες έχουν φτάσει στα Νοσοκομεία” καταγγέλλει η ίδια, τονίζοντας ότι ενώ στις τηλεοράσεις μιλάνε για φορτία από την Κίνα, με υγειονομικό εξοπλισμό, όλα αυτά δεν έχουν φτάσει στα νοσοκομεία, και αναρωτήθηκε “που είναι όλα αυτά;”.

Ενώ σήμερα υπάρχει καταγγελία των γιατρών του Νοσοκομείου Σωτηρία ότι οι μάσκες που έφτασαν είναι "ακατάλληλες"

Στα νοσοκομεία οι εντατικολόγοι και οι νοσηλευτές των ΜΕΘ, καλούνται να κάνουν οικονομία στις στολές, δεν έχουν επάρκεια σε γυαλιά, δεν έχουν επάρκεια σε μάσκες υψηλής υγειονομικής προστασίας, πρόσθεσε.

Το κράτος να δώσει χρήματα στο δημόσιο ώστε να προστατευθούν οι υγειονομικοί είναι "σπατάλη" αλλά δεν είναι τα 30 εκ., για να γίνεται το τεστ για τον κορωνοϊό στα ιδιωτικά, σχολίασε με νόημα η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας με αφορμή σχετική δήλωση του υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Μιλώντας στο Kontra channel, για τα κενά ότι καλυπτονται σταδιακά όπως λέει η κυβέρνηση, η Δέσποινα Τοσουνίδου , έδωσε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό των αγροτικών γιατρών. Και εξήγησε ότι μετακινείται ο αγροτικός γιατρός στο κέντρο υγείας αλλά αφήνει κενό το αγροτικό ιατρείο, άρα το κενό εξακολουθει.

Τέλος αναφέρθηκε στο ότι αυτή την στιγμή δε γνωρίζουμε το επίπεδο της διασποράς στην κοινότητα, αφού δεν γίνονται μαζικά τεστ για εποπτεία της. Τόνισε μάλιστα τη σημασία των τεστ στους υγειονομικούς, που δε γίνονται.

Σχολιάζοντας ότι κακώς δεν γίνοται ενώ θα μπορούσαν με την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομειακοί γιατροί: Να ζητήσει συγνώμη ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης

Παπανικολάου: «Λοιδορεί τους πιο μάχιμους λοιμωξιολόγους της χώρας» ο κ. Κοντοζαμάνης (Video)

Παγώνη: “Οι γιατροί γνωρίζουν από μάσκες, να σεβαστούμε την καταγγελία τους” (Video)

Μ. Μανταίου- Διευθύντρια 10ης κλινικής «Σωτηρία»: Ελπίζω ο κ. Κοντοζαμάνης να έχει κρυφτεί από τη ντροπή του

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις