Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί στο Ιπποκράτειο - Γιατρός θετικός στον κορωνοϊό (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί στο Ιπποκράτειο - Γιατρός θετικός στον κορωνοϊό (Video)

Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί υπάλληλοι από την Ωτορινολαρυγγική κλινική στο Ιπποκράτειο Aθήνας έχουν τεθεί σε καραντίνα 7 ημερών σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ. Είναι 11 νοσηλευτές και 10 γιατροί.

Ένας γιατρός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο και δεν γνωρίζουν πως κόλλησε τον κορωνοϊό καθώς δεν ήρθε σε επαφή με κάποιον από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όσοι βρίσκονται σε καραντίνα δεν εμφανίζουν συμπτώματα μέχρι στιγμής. Ενδέχεται ο γιατρός να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Βλέπουμε τις επιπτώσεις στο νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας σχολίασε ο καθηγητής κ. Δημόπουλος τονίζοντας ότι θα αυτό θα το βλέπουμε.

Ο κορωνοϊός "χτυπά" τους γιατρούς

Την είδηση «έδωσε» ο Πάνος Παπανικολάου, Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος), κατά τη συνέντευξη του στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με τον Π. Παπανικολάου, υπάρχουν τέσσερις υγειονομικοί υπάλληλοι στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Σε καραντίνα 4 υγιεινομικοί υπάλληλοι του Αγίου Σάββα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 4 άτομα, 2 γιατρούς, 1 τεχνολόγο και μία γραμματέα.

Έξι ασθενείς με COVID-19 νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ , εκ των οποίων ο ένας σε ΜΕΘ ενώ χτες πήραν εξιτήριο τρεις ασθενείς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλος ένας ασθενής νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο "Γ.Παπανικολάου".

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Καλαμάτα είναι γιατρός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL