Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Ηλεία-κορονοϊός: Έκκληση συζύγου πυροσβέστη να επανεξεταστεί - «Ίσως έγινε λάθος, δεν έχει κανένα σύμπτωμα»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηλεία-κορονοϊός: Έκκληση συζύγου πυροσβέστη να επανεξεταστεί - «Ίσως έγινε λάθος, δεν έχει κανένα σύμπτωμα»

Ο πυροσβέστης που συμμετείχε στην περιβόητη εκδρομή στους Άγιους Τόπους και βρισκόταν μέσα στο «λεωφορείο του τρόμου» σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε και μετά τις εξετάσεις που έκανε, είναι φορέας του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη προκάλεσε αναστάτωση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου Ηλείας και πάνω από 20 πυροσβέστες που είχαν έρθει σε επαφή με τον συνάδελφό τους, ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να τεθούν από μόνοι τους σε 14ήμερο περιορισμό.

Όμως πριν από μερικές ώρες η σύζυγος του πυροσβέστη ενημερώθηκε επίσημα από τους αρμόδιους ότι η ίδια, τα τρία παιδιά της οικογένειας και ένα ακόμη πρόσωπο του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος δεν είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

«Όταν ο σύζυγός μου γύρισε από την εκδρομή ήρθε σε άμεση επαφή με τα παιδιά με μένα και με τους συγγενείς . Είναι αδιανόητο να μην κόλλησε κάποιος …Εκτιμώ ότι υπάρχει περίπτωση να έγινε κάποιο λάθος καθώς ο σύζυγός μου μέχρι αυτή την ώρα είναι απόλυτα υγιής και δεν έχει κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Κάνω έκκληση στους αρμόδιους να τον εξετάσουν και πάλι γιατί η αγωνία που ζούμε όλοι εμείς αλλά και οι περιορισμένοι στις οικίες του συνάδελφοί μας είναι μεγάλη» – λέει στο apokalypseis.com η σύζυγος του πυροσβέστη από τον Πύργο Ηλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL