Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τέλος οι εργολαβικές θέσεις καθαριότητας στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Δυόμιση χρόνια δικαστικών και υπηρεσιακών διαδικασιών χρειάστηκαν για να προσληφθούν οι 12 υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας με ατομικές συμβάσεις

Μετά από δυόμιση χρόνια δικαστικών και υπηρεσιακών εμποδίων το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ανακοίνωσε ότι υπογράφηκαν ατομικές συμβάσεις (ΙΔΟΧ) και ανέλαβαν υπηρεσία 12 υπάλληλοι του κλάδου ΥΕ καθαριότητας, οι οποίες μέχρι χθές καλύπτονταν από εργολάβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομειου, «η αρχή έγινε τον Φλεβάρη του 2018 με την υπογραφή 6 αντίστοιχων συμβάσεων στον τομέα φύλαξης του Νοσοκομείου».

«Στα μέσα Ιουλίου του 2019 διεκόπη η συνεργασία με την εταιρεία που "παρείχε" προσωπικό για τις ανάγκες εστίασης και ανέλαβε ο Κοι.Σ.Π.Ε  Δυτικού Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν.Θεσσαλονίκης, ενώ βρίσκεται στη φάση αξιολόγησης των φακέλων των υποψηφίων η προκήρυξη 10 θέσεων  εργασίας για την κάλυψη αναγκών εστίασης (ΣΟΧ 1/2019)».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις