Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.6°C20.7°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.8°C15.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.6°C18.2°C
4 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C14.9°C
2 BF 58%
Οι πρότασεις του υπ. Υγείας για τους επτά νέους Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οι πρότασεις του υπ. Υγείας για τους επτά νέους Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών

Παναγιώτης Στάθης, ως Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής

Χρήστος Ροϊλός, ως Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου

Γεώργιος Τοπαλίδης, ως Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας

Δημήτριος Τσαλικάκης, ως Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης

Φώτης Σερέτης, ως Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

Ιωάννης Καρβέλης, ως Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας

Ελένη Μπορμπουδάκη, ως Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Όπως προκείπτει από τα βιογραφικά τους:

- Ο Παναγιώτης Στάθης είναι Αντιστράτηγος ε.α Ελληνικής Αστυνομίας. Το 2014-2015 διετέλεσε Διοικητής της Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής .

- Ο Χρήστος Ροϊλός έχει διατελέσει Διοικητής και Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν. Επίσης Διευθύνων Σύμβουλος, μέλος Δ.Σ. και Εκκαθαριστής στον Οργανισμό Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης "Πάτρα 2006". Εχει διατελέσει εκτελεστικός Σύμβουλος στην Εταιρεία «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα».

-  Ο Γεώργιος Τοπαλίδης, έχει διατελέσει και πάλι Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, το 2007-2009 και είναι Ερευνητής Καθηγητής

- Ο Δημήτριος Τσαλικάκης ατον Δεκέμβριο του 2014 έως και σήμερα είναι Υποδιοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Είναι Λέκτορας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με βασικό αντικείμενο έρευνας την Μοντελοποίηση και την Ανάλυση Βιοϊατρικών Δεδομένων. Έχει διατελέσει επίσης αναπληρωτής Διοικητής και Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑHEPA Θεσσαλονίκης από τον Αύγουστο του 2013 έως τον Δεκέμβριο του 2014.

- Ο Φώτης Σερέτης είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Master στη Δημόσια Υγεία από την ΕΣΔΥ, έχει διατελέσει σε διάφορες θέσεις με τελευταία Πρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕΜΥ Α.Ε. (2011-2015)

- Ο Ιωάννης Καρβέλης είναι στέλεχος του Ο.Α.Ε.Δ. Σήμερα είναι Προϊστάμενος του τμήματος Ασφάλισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου του Οργανισμού και Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

- Η Ελένη Μπορμπουδάκη είναι Οικονομολόγος Υγείας, MPH, PhD(c) Δημόσιας Υγείας & Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας. Από 2017 έως σήμερα είναι Διευθύντρια Έκθεσης Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτη. Εχει διατελέσει από τον Δεκέμβριο του 2013 έως τον Δεκέμβριο 2015, Αναπληρώτρια Διοικήτρια Πα.Γ.Ν.Η.- Γ.Ν. ‘’Βενιζέλειο’’

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL