Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επένδυση στην Δημόσια Υγεία, το υπερσύγχρονο ιατρικό μηχάνημα pet-ct έφτασε στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας

Το αντικαρκινικό νοσοκομείο του Αγ. Σάββα εξοπλίζεται με σύγχρονο ιατρικό μηχάνημα, την τελευταία λέξη στον τομέα της μοριακής απεικόνισης στο χώρο της ογκολογίας. Συνεχάρη τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Στην ανάρτησή του στο facebook σημειώνει:

Έφτασε και το pet-ct χθες στο νοσοκομείο Αγ Σάββας μέσω δωρεάς Διγγελοπούλου) και διαμορφώνεται και ο χώρος για να το υποδεχτεί .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !

Απο το 2015 που πήγαμε στο Υπ υγείας, μπήκαν μπροστά τα pet-ct του Μεταξα ,του Παιδων και του Θεαγενείου στη θεςςαλονικη και αγοράστηκε(τελείωσε ο διαγωνισμός της Περιφερειας και αναμένεται η τοποθέτηση) το pet ct του ΓΟΝΚ στους Αγ Αναργύρους .Επισης απο τον ίδιο διαγωνισμο τα δυο κυκλοτρονια παραγωγής ραδιοφαρμακου σε μεταξα και ΓΟΝΚ .
ΤΕΛΟΣ εντάχθηκε στο ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπ υγείας και ειναι σε διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού ,η αντικατάσταση του Pet-ct του Ευαγγελισμου που ήταν το πρώτο που μπήκε στη χώρα το 2007-8

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το νέο ξεκίνημα του ΣΥΡΙΖΑ

Από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά και επίσημα την καμπάνια εγγραφής νέων μελών. Στόχος του είναι να γίνει ένα μαζικό κόμμα της Αριστεράς, δεμένο με την κοινωνία και βασικός κορμός ενός προοδευτικού πόλου, που θα αντιπαρατεθεί με τις δυνάμεις της συντηρητικής Δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο