Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Εκδήλωση του ΕΑΠ: Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκδήλωση του ΕΑΠ: Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι; (Video)

https://www.youtube.com/embed/-kkc7xzOLIY?rel=0&autoplay=1

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοίκησης του ΕΑΠ στην Αθήνα (Πλατεία Κάνιγγος, Τζωρτζ 4) με ομιλητές/τριες: Β. Γούναρης, Α. Ηρακλείδης, Α. Λιάκος, Α. Σκουλαρίκη και Σ. Αναγνωστοπούλου, Σ. Δανέλλης, Γ. Μπουτάρης.

Να σημειωθεί ότι καλεσμένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης, ο οποίος όμως απέσυρε την συμμετοχή του, όπως επιβεβαίωσε στην "Αυγή" ο πρόεδρος του ΕΑΠ, B. Καρδάσης.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αποφάσισε να εγκαινιάσει τον κύκλο των εκδηλώσεων του, για σημαντικά ζητήματα του δημόσιου βίου με μια συζήτηση με τίτλο «Μακεδονικό: Ιστορία και Πολιτική, βίοι παράλληλοι;», με στόχο να προκύψει διάλογος ανάμεσα σε ειδικούς επιστήμονες και πολιτικούς παράγοντες, ώστε να ακουστούν διαφορετικές απόψεις και κυρίως να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση υψηλού πολιτικού και επιστημονικού προβληματισμού.

Η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL