Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χαριστική βολή και στο Λύκειο

Το σχέδιο για το νέο Λύκειο και την τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση που εκκρεμεί από το Μάρτιο, αναμένεται να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα και θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 29 Αυγούστου, προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Μέχρι το τέλος Αυγούστου η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει δια νόμου τη χαριστική βολή και στο Λύκειο. Το σχέδιο για το νέο Λύκειο και την τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση που εκκρεμεί από το Μάρτιο, αναμένεται να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα και θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 29 Αυγούστου, προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Με άλλα λόγια, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θα ακολουθήσει την πρακτική Διαμαντοπούλου, περνώντας στα γρήγορα και με τα σχολεία κλειστά, όπως ακριβώς έγινε και με το νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ, ένα νομοσχέδιο που θα θεσμοθετεί το ταξικό λύκειο.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας "Αυγή"

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις