Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Πως να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχολεία κοντέινερ; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πως να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχολεία κοντέινερ; (Video)

Τα προβλήματα στην εφαρμογή όσων εξήγγειλε χθες η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμεώς, για την επαναλειτουργία των Γυμνασίων και των Λυκείων εν μέσω πανδημίας, αναδεικνύουν οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος, Νίκου Ευσταθειάδη.https://www.youtube.com/embed/6ihfKl2rzS8

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του Open tv, 330 παιδιά κάνουν μάθημα σε κοντέινερ, και σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κας Κεραμεώς «αν σε μία κανονική τάξη μπορούν να βρίσκονται πλέον 15 παιδιά, στο σχολείο μας δεν μπορούν να βρίσκονται περισσότερα από πέντε ή έξι».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων πρόσθεσε ότι αυτό σημαίνει ότι για τα 330 παιδιά του σχολείου -χρησιμοποιούνται 14 αίθουσες- θα πρέπει να γίνουν τρεις βάρδιες.

Ο ίδιος επεσήμανε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο σχολείο με την καθαριότητα καθώς για όλα τα παιδιά υπάρχουν τρεις τουαλέτες και η καθαρίστρια έρχεται μόνο το απόγευμα. «Ζητάμε να υπάρχει καθαρίστρια από το πρωί», επεσήμανε ο Ν.Ευσταθιάδης και προειδοποίησε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι τον Σεπτέμβρη».

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL