Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C14.6°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.1°C13.5°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C15.8°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 100%
Νίκος Φίλης: Η υπουργός Παιδείας με την απρεπή συμπεριφορά της υπονομεύει τον αναγκαίο διάλογο για την παιδεία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκος Φίλης: Η υπουργός Παιδείας με την απρεπή συμπεριφορά της υπονομεύει τον αναγκαίο διάλογο για την παιδεία

Σε ερώτηση που απηύθυνε η ιστοσελίδα  esos  στον τομεάρχη παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη εάν  ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει στο διάλογο που έχει εξαγγείλει η υπουργός Παιδείας  ο Νίκος Φίλης αρχικά παρέπεμψε στην απάντηση που έχει ήδη δοθεί στην πρόσκληση της κυρίας  Κεραμέως (Διαβάστε εδώ) και  δήλωσε τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι το επίσημο και θεσμικό βήμα του διαλόγου για την παιδεία είναι η  Επιτροπή  Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής την οποία   η Κυβέρνηση και προσωπικά η υπουργός Παιδείας έχουν περιθωριοποιήσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο επίσημο τρόπο έχει ζητήσει τη σύγκληση της Επιτροπής κάτι που που έχει συναντήσει την άρνηση της υπουργού Παιδείας

Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο αρκεί αυτός να  είναι  αξιόπιστος και να μην αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων και στην περαιτέρω υποβάθμιση του ρόλου της Βουλής και της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων .

Πέραν αυτών με την απρεπή συμπεριφορά  που επέδειξε  η υπουργός  Παιδείας  απέναντί μου  και απέναντι στην αναπληρώτρια τομεάρχη παιδείας Μ. Τζούφη έχει  δημιουργήσει θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης.

Αυτό το θέμα πρέπει να εκκαθαρίσει η υπουργός Παιδείας αφού αυτή  το δημιούργησε,  γιατί,  όπως καταλαβαίνετε,  υπονομεύει τον αναγκαίο διάλογο για την αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας που είναι ο σταθερός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL