Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παρέμβαση του Σ.Βαρδάκη για τα κενά των σχολείων του Ηρακλείου

Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι σύμφωνα με στοιχεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό σε επίπεδο νομού Ηρακλείου ανέρχονται σε 256 στην Α/βάθμια Εκπαίδευση

Τα κενά των σχολείων του Ηρακλείου και τα προβλήματα που προκύπτουν με την απώλεια διδακτικών ωρών, μετέφερε με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, αναφέρει ότι σύμφωνα με στοιχεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό σε επίπεδο νομού Ηρακλείου ανέρχονται σε 256 στην Α/βάθμια Εκπαίδευση, με το πρόβλημα να είναι εντονότερο στην ειδική αγωγή. 

Επίσης, όπως είχε τονίσει ήδη με προηγούμενη κοινοβουλευτική του παρέμβαση με ερώτηση προς το αρμόδιο υπουργείο στις 12 Σεπτεμβρίου, στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα κενά που υπάρχουν ανέρχονται σε 213, χωρίς έως σήμερα να έχουν καλυφθεί.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο κ. Βαρδάκης ζητά από την αρμόδια υπουργό να «επισπεύσει τη β' φάση διορισμών αναπληρωτών γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής, τόσο στην Α/βάθμια όσο και την Β/βάθμια Εκπαίδευση, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Νομού».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεν θα ξεχάσουμε

Δεν περίμενε κανείς πολλά από τις απολογίες των νεοναζί στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ξέρετε, τα γνωστά. Η οργάνωση είναι θύμα παρεξηγήσεων και συκοφαντίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο