Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Να υλοποιήσει η κυβέρνηση τους 10.500 μόνιμους διορισμούς

Η κυβέρνηση οφείλει να υλοποιήσει την απόφαση για τον μόνιμο διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση, η οποία ελήφθη με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου με αντίστοιχη πρόβλεψη πιστώσεων στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την α' φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου υιοθέτησε τον σχεδιασμό της απερχόμενης κυβέρνησης για τον προγραμματισμό των προσλήψεων, σημειώνοντας πως οι απαραίτητες πιστώσεις είχαν ήδη εξασφαλιστεί εγκαίρως για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών. Υπενθυμίζει επίσης ότι η σχολική χρονιά ξεκινά από το 2016 εύρυθμα με τα βιβλία και τους καθηγητές στη θέση τους, το οποίο αποτελεί ένα θετικό κεκτημένο για το σύνολο του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις