Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ1 22.00

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

Ο Τζέικ Ρότζερς, διάσημος συγγραφέας, χάνει ξαφνικά τη σύζυγό του και μεγαλώνει μόνος την πεντάχρονη κόρη του, στο Μανχάταν, στα ’80. Πατέρας και κόρη αναπτύσσουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό, έως ότου ο Τζέικ καταρρέει ψυχολογικά και η κηδεμονία της μικρής Κέιτι περνάει σε συγγενείς. Είκοσι επτά χρόνια μετά, η Κέιτι προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της και να πολεμήσει τα δικά της φαντάσματα. Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Αμάντα Σέιφριντ, Άαρον Πολ, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζέιν Φόντα, Οκτάβια Σπένσερ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 00.30

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Δραματική κοινωνική κομεντί, συμπαραγωγής Γαλλίας - Βελγίου 2014, σε σκηνοθεσία Λοράν Καντέ. Πέντε φίλοι από τα παλιά βρίσκονται σε μία ταράτσα της ηλιόλουστης Αβάνας. Αφορμή της συνάντησης τους, ο εορτασμός της επιστροφής του ενός, έπειτα από 16 χρόνια εξορίας στη Μαδρίτη. Μέχρι την αυγή, οι πέντε φίλοι συζητούν, χορεύουν, πίνουν, καπνίζουν, παρηγορούν ο ένας τον άλλον, θυμώνουν, τραγουδούν και πάνω απ’ όλα μοιράζονται... όνειρα, μνήμες, συναισθήματα και ιστορίες της ισχυρής τους φιλίας. Χρησιμοποιώντας τη συνάντηση αυτών των πέντε χαρακτήρων ως σημείο αφετηρίας, στην Κούβα του σήμερα και εφόσον οι ήρωες αυτοί είναι περίπου πενήντα χρόνων, η ταινία εξετάζει μια άκρως ιδιαίτερη γενιά της Κουβανικής Ιστορίας -μιας γενιάς που γεννήθηκε με την Επανάσταση, μεγάλωσε και διαμορφώθηκε μέσα στο νέο πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο της χώρας και κατόπιν τη δεκαετία του ’90, των κρίσεων και των ελλείψεων, αναγκάστηκε σε έναν καθημερινό αγώνα για επιβίωση. Μεταξύ αυτών των ανθρώπων ο θυμός έχει κυρίαρχο ρόλο στην ιστορία τους. Παίζουν: Χόρχε Περουγκόρια, Ιζαμπέλ Σάντος, Νέστορ Χιμένεθ, Φερνάντο Ετσαβαρία, Πέδρο Χούλιο Ντίαζ Φεράν, Κάρμεν Σόλαρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ALPHA 00:15

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ

Δραματικό θρίλερ παραγωγής 2017, με τους Ρίτσαρντ Γκιρ, Λόρα Λίνεϊ, Στιβ Κούγκαν, Ρεμπέκα Χολ, Κλοέ Σεβινί. Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά δύο ζευγάρια δειπνούν σε ένα ακριβό εστιατόριο. Η συζήτηση κυλά χαλαρά, όμως σιγοβράζει μια ένταση που πρόκειται να ξεσπάσει: οι δεκαπεντάχρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει ένα αποτρόπαιο έγκλημα, και το βίντεο καταγραφής του έχει διαρρεύσει στη δημοσιότητα. Πού θα φτάσουν για να προστατεύσουν καριέρες, οικογένειες και τα ίδια τα παιδιά τους;

ΤΕΤΑΡΤΗ STAR 21.00

EVEREST

Περιπέτεια παραγωγής 2015, σε σκηνοθεσία Μπαλτάζαρ Κόρμακουρ. Δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν το Εβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια. Αμέτρητα ρίσκα. Τεράστιες δυσκολίες. Χρόνια εκπαίδευσης για προκλήσεις, που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν. Η ταινία βασίζεται στα απίστευτα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1996, όταν δύο διαφορετικές αποστολές επιχείρησαν να ανέβουν στην κορυφή του Έβερεστ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια. Παίζουν: Τζέισον Κλαρκ, Τζος Μπρόλιν, Τζέικ Τζίλενχααλ, Ρόμπιν Ράιτ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΟΥΛΗ 23.30

ΣΤΑΛΚΕΡ

Αριστουργηματικό υπαρξιακό και φιλοσοφικό δράμα επιστημονικής φαντασίας του Αντρέι Ταρκόφσκι, παραγωγής Σοβιετικής Ένωσης 1979. με τους Αλεξάντερ Καζαντανόφσκι, Ανατόλι Σολονίτζιν. Σε μια απροσδιόριστη μελλοντική κοινωνία τρεις άντρες διεισδύουν σε μια απαγορευμένη ζώνη, όπου οι νόμοι της φύσης αναιρούνται. Εκεί, έρχονται αντιμέτωποι με βασικά υπαρξιακά και φιλοσοφικά ερωτήματα. Αλληγορικό οδοιπορικό με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και ντοστογιεφκικούς διαλόγους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ STAR 21.00

THE HUNGER GAMES

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2012. Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζος Χάτσερσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γούντι Χάρελσον, Αλεξάντερ Λούντβιχ, Στάνλει Τούτσι. Σε ένα μελλοντικό δυστοπικό κόσμο, κάθε χρόνο δύο νέοι, εκπρόσωποι από διαφορετικές περιοχές, επιλέγονται τυχαία για να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας και να πολεμήσουν μέχρι θανάτου ζωντανά στην τηλεόραση. Η Κάτνις παίρνει εθελοντικά τη θέση της αδελφής της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ισχυρές αντιπάλους , που έχουν εκπαιδευτεί γι' αυτό ολόκληρη τη ζωή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL