Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Μίνι μαραθώνιοι από τα κανάλια για τον δεύτερο γύρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μίνι μαραθώνιοι από τα κανάλια για τον δεύτερο γύρο

Μίνι μαραθώνιους υπόσχονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών απόψε το βράδυ. Χωρίς το σασπένς των exit polls και χωρίς την εκτίμηση αποτελέσματος της Singular, καθώς τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά πολύ σύντομα: δύο κάλπες, μόνο δύο ψηφοδέλτια για κάθε κάλπη, κανένας σταυρός. Η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων αναμένεται ταχύτατη.

Και εάν την περασμένη Κυριακή η εκλογική βραδιά των καναλιών ήταν σχεδόν ομοιόμορφη, αυτή τη φορά διαφέρει, κυρίως σε διάρκεια. Έτσι, το Star θα καλύψει τις εκλογές μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που μόλις ξεπερνάει σε διάρκεια τη μία ώρα. Ο ANT1, ομοίως, προγραμματίζει να τελειώσει πριν τις 10 το βράδυ, ενώ και ο Alpha, αν και ετοιμάζει υπερπαραγωγή με τον Α. Σρόιτερ, δεν πρόκειται να τραβήξει περισσότερο από τις 10.30 μ.μ.

Το Open έχει προγραμματίσει ειδικές ζώνες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ η εκλογική βραδιά ξεκινάει με την Έλλη Στάη στις 6 μ.μ. και ολοκληρώνεται στις 10 μ.μ. Συνδέσεις στη διάρκεια της μέρας θα έχει και ο ΣΚΑΪ, ο οποίος ετοιμάζει όλο το δυναμικό του, καθώς φιλοδοξεί να συγκεντρώσει και πάλι υψηλή τηλεθέαση ώς τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Χορταστικό πρόγραμμα αναμένεται από την ΕΡΤ. Με συνεχείς συνδέσεις για ενημέρωση από το πρωί έως αργά το βράδυ, η ΕΡΤ1 θα καλύψει τον δεύτερο γύρο δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Η εκλογική βραδιά, την οποία παρουσιάζει και συντονίζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ξεκινά στις 6 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί με την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων. Στο στούντιο, ο καθηγητής Ηλίας Νικολακόπουλος, ο πολιτικός αναλυτής, καθηγητής Γεράσιμος Μοσχονάς, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας και της αγοράς σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL