Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνεντεύξεις Μητσοτάκη: Σαν να κλέβεις εκκλησία

Την κατιούσα παίρνει η τηλεθέαση στον Alpha στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε την περασμένη Τρίτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παρουσιάστρια της εκπομπής “Χάπι Ντέϊ” Σταματίνα...

Την κατιούσα παίρνει η τηλεθέαση στον Alpha στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε την περασμένη Τρίτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παρουσιάστρια της εκπομπής “Χάπι Ντέϊ” Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτό δείχνουν τα στοιχεία τηλεθέασης που καταγράφει η Nielsen τόσο για τον Κ. Μητσοτάκη όσο και για τον Αλ. Τσίπρα.

Οι «νοικοκυρές της πρωινής ζώνης» δεν έδειξαν να γοητεύονται από την παρουσία του Κυρ. Μητσοτάκη στο σαλόνι του πρωινάδικου, ιδίως μάλιστα καθώς αναγνώρισε στις νοικοκυρές τη θέση τους στις δουλειές του σπιτιού. Συνολικά τη συνέντευξή του (ώρα 9.14 – 10.16 π.μ.) παρακολούθησαν κατά μέσον όρο στο μέσο λεπτό 236.000 τηλεθεατές, που έδωσαν στο κανάλι μερίδιο τηλεθέασης 18,7%.

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη ο Αλέξης Τσίπρας, την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα (9.03 – 9.52), συγκέντρωσε 336.000 τηλεθεατές κατά μέσον όρο, που αντιστοιχούν σε μερίδιο 26,2% για τον ΑΝΤ-1.

Α.Γ.Ν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Όλοι στην απεργία

Η εργασιακή αξιοπρέπεια και οι αποδοχές χιλιάδων εργαζομένων απειλούνται από μια κυβέρνηση που θεωρεί ότι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη είναι ο εργασιακός μεσαίωνας, η εργοδοτική αυθαιρεσία και η συμπίεση των μισθών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο