Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνεντεύξεις Μητσοτάκη: Σαν να κλέβεις εκκλησία

Την κατιούσα παίρνει η τηλεθέαση στον ALPHA στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε την περασμένη Τρίτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παρουσιάστρια της εκπομπής Χάπι Ντέϊ, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτό δείχνουν τα στοιχεία τηλεθέασης που καταγράφει η Nielsen για τον Κ. Μητσοτάκη σε πλήρη αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που συγκέντρωσε μερίδιο τηλεθέασης στο 26,2%.

Οι «νοικοκυρές της πρωινής ζώνης» δεν έδειξαν να γοητεύονται από την παρουσία του Κυρ. Μητσοτάκη στο σαλόνι του πρωινάδικου, ιδίως μάλιστα καθώς αναγνώρισε στις νοικοκυρές τη θέση τους στις δουλειές του σπιτιού. Συνολικά, τη συνέντευξη του (ώρα 9.14- 10.16) παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο μέσο λεπτό 236.000 τηλεθεατές, που έδωσαν στο κανάλι μερίδιο τηλεθέασης 18,7%.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη, ο Αλέξης Τσίπρας, την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα (9.03- 9.52) συγκέντρωσε 336.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, που αντιστοιχούν σε μερίδιο 26,2% για τον ΑΝΤ-1.

Και η "βουτιά" της καμπύλης που φαίνεται στο γράφημα δεν είναι άλλο, παρά το διάλειμμα για διαφημίσεις, λίγα λεπτά μετά τις 9.30.  

Αγγέλα Νταρζάνου

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η πραγματική επιδίωξη της Προανακριτικής

Στη Βουλή ξεκίνησε τις εργασίες της η Προανακριτική Επιτροπή η οποία θα διερευνήσει το αν υπήρξαν παρεμβάσεις του Δ. Παπαγγελλόπουλου στη Δικαιοσύνη προκειμένου να χειραγωγηθούν οι έρευνες για το σκάνδαλο Novartis.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο