Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Νεοφιλελευθερισμός εναντίον κοινωνικής Ευρώπης Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη διαμάχη στην Ευρώπη σήμερα μεταξύ των ιδεών του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας από τη μια και της κοινωνικής...

Νεοφιλελευθερισμός εναντίον κοινωνικής Ευρώπης Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη διαμάχη στην Ευρώπη σήμερα μεταξύ των ιδεών του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας από τη μια και της κοινωνικής Ευρώπης από την άλλη θα προβληθεί απόψε στις 11 μ.μ., στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, στο πλαίσιο των εκπομπών για τη μάχη των ευρωεκλογών. Ο Γιώργος Γιουκάκης συζητά με τον Κώστα Μελά, καθηγητή Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τη Δέσποινα Παπαδοπούλου, πρόεδρο του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου, και τους δημοσιογράφους Κωνσταντίνα Δημητρούλη και Γιάννη Κιμπουρόπουλο. Στη συζήτηση επίσης παρεμβαίνουν η Ντίνα Βαρδαραμάτου από το Δίκτυο Καταπολέμησης της Φτώχειας και ο οικονομολόγος - φοροτεχνικός Ευάγγελος Αμπελιώτης.

Ραδιοφωνικό ντιμπέιτ για τον Πειραιά Ραδιοφωνικό ντιμπέιτ των πέντε υποψηφίων δημάρχων Πειραιά θα μεταδώσει ο Real FM 97,8 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σήμερα το πρωί ώρα 10 π.μ. - 12.00 μ. Ο Γιάννης Μώραλης, ο Νίκος Βλαχάκος, ο Νίκος Μπελαβίλας, η Διαμάντω Μανωλάκου και ο Θανάσης Διαβολάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους και απαντούν για τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Το ντιμπέιτ θα διεξαχθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολεγίου με τη συμμετοχή φοιτητών, οι οποίοι θα θέσουν τα ερωτήματά τους στους υποψήφιους δημάρχους.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις