Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Μπλόκο στη μετάδοση της προεκλογικής συγκέντρωσης και ομιλίας των χρυσαυγιτών στο Μεσολόγγι έβαλε και χθες η ΠΟΣΠΕΡΤ. Με ομόφωνη απόφασή της προκήρυξε στάση εργασίας χθες Δευτέρα, ώρα 20.30 έως...

Μπλόκο στη μετάδοση της προεκλογικής συγκέντρωσης και ομιλίας των χρυσαυγιτών στο Μεσολόγγι έβαλε και χθες η ΠΟΣΠΕΡΤ. Με ομόφωνη απόφασή της προκήρυξε στάση εργασίας χθες Δευτέρα, ώρα 20.30 έως 22.30, προκειμένου να μην μεταδοθεί η συγκέντρωση.

Και επίσημα, με ανακοίνωση του ομίλου ΣΚΑΪ, γνωστοποιείται ότι για τα επόμενα δύο χρόνι, η τηλεπαρουσιάστρια Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Τις εκτιμήσεις της κάλπης των ευρωεκλογών ανά κράτος-  μέλος θα δημοσιεύσει στον ιστοχώρο του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τις 19.00 (ώρα Ελλάδος) και θα ανακοινώσει τις πρώτες προβολές των εδρών του νέου Κοινοβουλίου στις 21.15, με βάση τα διαθέσιμα εθνικά στοιχεία. Οι προβολές των εδρών θα ενημερώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, όπως θα έρχονται οι εκτιμήσεις και τα επίσημα αποτελέσματα από τα κράτη - μέλη. Τα προσωρινά συγκεντρωτικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν γύρω στις 00.15 (ώρα Ελλάδος). Τα στοιχεία από την Ελλάδα (exit poll και εκτίμηση Singular Logic) θα είναι από τα πρώτα που θα έχει στη διάθεση του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τακτική γενική συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ καλείται στις 4 Ιουνίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00, στο ξενοδοχείο "Divani Caravel" (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα) και θα βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη και αν είναι παρόντα. Απολογισμός, προϋπολογισμός, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εξουσιοδότηση για κήρυξη απεργίας, είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Μεγάλη νικήτρια της Eurovision ήταν η Ολλανδία, με τον Duncan Laurence και το τραγούδι «Arcade», ενώ την τελική τριάδα συμπληρώνουν η Ιταλία με τον Mahmood και το «Soldi» και η Ρωσία με τον Sergey Lazarev και το «Scream». Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love» κατέλαβε την 21η θέση και η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay» έφτασε στη 15η θέση. Το μέσο μερίδιο αθροιστικά για την ΕΡΤ2 και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας ανήλθε σε 50,2%.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις