Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άλλος ένας θρίαμβος του Κυρ. Μητσοτάκη στο Star

Δεν ξεπέρασε τους 380.000 ο αριθμός των τηλεθεατών, κατά μέσο όρο, στο μέσο λεπτό, στη συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου στο Star, στη Μάρα Ζαχαρέα, ώρα 8.10...

 

Δεν ξεπέρασε τους 380.000 ο αριθμός των τηλεθεατών, κατά μέσο όρο, στο μέσο λεπτό, στη συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου στο Star, στη Μάρα Ζαχαρέα, ώρα 8.10 έως 8.48 το βράδυ.

Δεδομένου ότι η μετάδοση της συνέντευξης ξεκίνησε με λίγο περισσότερους, 390.000 τηλεθεατές, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε αυτή τη φορά να μην απωθήσει μεγάλο μέρος του κοινού του Star σε άλλα κανάλια, όπως είχε γίνει προ ημερών με τον Alpha.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το μέσο μερίδιο τηλεθέασης ήταν 13,1%: ξεκίνησε από 14,6% και έληξε με 12,5%. Αυτό σημαίνει ότι ενώ στο ξεκίνημα της συνέντευξης παρακολουθούσε το 14,6% των ανθρώπων που είχαν ανοικτό το δέκτη τους, σαράντα λεπτά μετά, όταν τελείωνε η συνέντευξη, μόνο το 12,5% παρακολουθούσε Star.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Κυρ. Μητσοτάκης την Τρίτη το πρωί θα δώσει συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Α.Γ.Ν.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εξωτερική πολιτική και πατριδοκαπηλία

Η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα ελληνοτουρκικά θέματα προσπαθώντας συστηματικά να τα μετατρέπει σε ευρωτουρικικά, δηλαδή σε διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτόν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις