Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άλλος ένας θρίαμβος του Κυρ. Μητσοτάκη στο STAR

Δεν ξεπέρασαν τους 380.000 ο αριθμός των τηλεθεατών, κατά μέσο όρο, στο μέσο λεπτό, στη συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Παρασκευή 17 Μαϊου στο STAR, στη Μάρα Ζαχαρέα, ώρα 8.10 έως 8.48 το βράδι.

Δεδομένου ότι η μετάδοση της συνέντευξης ξεκίνησε με λίγο περισσότερους, 390.000 τηλεθεατές, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε αυτή τη φορά να μην απωθήσει μεγάλο μέρος του κοινού του STAR σε άλλα κανάλια, όπως είχε γίνει προ ημερών με τον ALPHA.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το μέσο μερίδιο τηλεθέασης ήταν 13,1%: ξεκίνησε από 14,6% και έληξε με 12,5%. Αυτό σημαίνει ότι ενώ στο ξεκίνημα της συνέντευξης παρακολουθούσε το 14,6% των ανθρώπων που είχαν ανοικτό το δέκτη τους, σαράντα λεπτά μετά, όταν τελείωνε η συνέντευξη, μόνο το 12,5% παρακολουθούσε STAR.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Κυρ. Μητσοτάκης την Τρίτη το πρωί θα δώσει συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA. 

Α.Γ.Ν.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο