Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απόψε ο τελικός της Eurovision

  Σε απευθείας σύνδεση με το Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τον μεγάλο τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision απόψε, ώρα 10 μ.μ. Στη 13η θέση του διαγωνισμού θα...

 

Σε απευθείας σύνδεση με το Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τον μεγάλο τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision απόψε, ώρα 10 μ.μ.

Στη 13η θέση του διαγωνισμού θα εμφανιστεί η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love». Η Κύπρος με την Τάμτα εμφανίζεται λίγο νωρίτερα, στη θέση 11.

Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 και από το κανάλι υψηλής ευκρίνειας της ΕΡΤ, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Στον σχολιασμό και στην παρουσίαση θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ στη ραδιοφωνική μετάδοση ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

 

Στον τελικό οι Έλληνες φίλοι του διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας μας. Η χρέωση για κλήση από σταθερό είναι 0,65 ευρώ και από κινητό ή SMS 0,62 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), επιπλέον τέλος κινητής 12% - 20% βάσει μηνιαίου λογαριασμού.

 

Δείτε όλα τα σχόλια