Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.8°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.9°C20.0°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C17.4°C
5 BF 72%
Εκτός ΕΡΤ οι εκδηλώσεις της Χ.Α.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκτός ΕΡΤ οι εκδηλώσεις της Χ.Α.

Δεύτερη στάση εργασίας από την ΠΟΣΠΕΡΤ χθες, και πάλι για να μην μεταδοθεί η συνέντευξη του αρχηγού της Χ.Α., ώρα 16.00 - 18.00. Με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ εξηγεί τη στάση της:

* "Κάνουμε στάση εργασίας γιατί δεν θέλουμε να δούμε τα τάγματα εφόδου της Χ.Α να 'ακονίζουν τις ξιφολόγχες' τους στο πεζοδρόμιο, όπως δήλωνε δημόσια ο αρχηγός τους.

* Κάνουμε στάση εργασίας γιατί δεν συναινούμε στην διάδοση θέσεων, το απόσταγμα των οποίων συμπυκνώνεται και στη δεδηλωμένη από το βήμα του Κοινοβουλίου προτροπή τους προς την ηγεσία του στρατού να καταλύσει το πολίτευμα της χώρας και να συλλάβει τον πρωθυπουργό, τον υπ. Εθνικής Άμυνας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να κρεμαστούν τα κεφάλια τους στις Πρέσπες.

* Κάνουμε στάση εργασίας γιατί, όπως είχε δηλώσει τότε και ο πρόεδρος της Βουλής, 'οι μάσκες έπεσαν'.

* Κάνουμε στάση εργασίας για να μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η δημόσια ραδιοτηλεόραση ως επικοινωνιακό εργαλείο εκείνων που έχουν στρατηγικό στόχο την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος".

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τους εργαζόμενους της ΕΡΤ "να υψώσουν ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας» και στηλιτεύει τη διοίκηση της ΕΡΤ που προβάλλει τα διαφημιστικά σποτ της Χρυσής Αυγής και συνεχίζει να εντάσσει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ τις εκδηλώσεις της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL