Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ακύρωση της μετάδοσης του φασιστικού κηρύγματος της Χ.Α. από την ΠΟΣΠΕΡΤ

Μύδρους κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ εξαπολύει η Χρυσή Αυγή μετά την ακύρωση προβολής από την ΕΡΤ της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου χθες του αρχηγού του φασιστοειδούς κόμματος Ν. Μιχαλολιάκου. Η ΠΟΣΠΕΡΤ κατά...

Μύδρους κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ εξαπολύει η Χρυσή Αυγή μετά την ακύρωση προβολής από την ΕΡΤ της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου χθες του αρχηγού του φασιστοειδούς κόμματος Ν. Μιχαλολιάκου.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ κατά πάγια τακτική της κήρυξε και χθες το απόγευμα στάση εργασίας, ώρα 5 - 7 μ.μ., προκειμένου να μην υπάρξει προβολή της συνέντευξης Τύπου της Χ.Α., αναλαμβάνοντας έτσι για μια φορά ακόμη το βάρος του αποκλεισμού διάδοσης του ρατσιστικού μίσους από την εγκληματική οργάνωση. Ενδεχομένως και η ΕΣΗΕΑ και το δημοσιογραφικό σώμα θα όφειλαν να πάρουν θέση και, ακόμη καλύτερα, πρωτοβουλία για να μην αναμεταδίδεται ο λόγος μίσους.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τη διακομματική επιτροπή της Βουλής, την ίδια επιτροπή που αποφάσισε να διακόψει τη χρηματοδότηση της Χ.Α., να τροποποιήσει την πρόσφατη απόφασή της με την οποία χρηματοδοτεί την προβολή της Χ.Α. και με τον τρόπο αυτόν «να στηρίξει την ουσία του θεσμικού - δημοκρατικού καθήκοντος της  ΕΡΤ», έτσι ώστε «να  μην χρησιμοποιηθούν οι δημόσιες συχνότητες  ως μέσο ‘μετάγγισης’ στο τηλεοπτικό κοινό του τοξικού και αντιδημοκρατικού  περιεχομένου  των ρατσιστικών, μισαλλόδοξων και μισάνθρωπων φασιστικών προταγμάτων της Χ.Α.».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Όλοι στην απεργία

Η εργασιακή αξιοπρέπεια και οι αποδοχές χιλιάδων εργαζομένων απειλούνται από μια κυβέρνηση που θεωρεί ότι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη είναι ο εργασιακός μεσαίωνας, η εργοδοτική αυθαιρεσία και η συμπίεση των μισθών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο