Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Ακύρωση της μετάδοσης του φασιστικού κηρύγματος της Χ.Α. από την ΠΟΣΠΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ακύρωση της μετάδοσης του φασιστικού κηρύγματος της Χ.Α. από την ΠΟΣΠΕΡΤ

Μύδρους κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ εξαπολύει η Χρυσή Αυγή μετά την ακύρωση προβολής από την ΕΡΤ της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου χθες του αρχηγού του φασιστοειδούς κόμματος Ν. Μιχαλολιάκου.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ κατά πάγια τακτική της κήρυξε και χθες το απόγευμα στάση εργασίας, ώρα 5 - 7 μ.μ., προκειμένου να μην υπάρξει προβολή της συνέντευξης Τύπου της Χ.Α., αναλαμβάνοντας έτσι για μια φορά ακόμη το βάρος του αποκλεισμού διάδοσης του ρατσιστικού μίσους από την εγκληματική οργάνωση. Ενδεχομένως και η ΕΣΗΕΑ και το δημοσιογραφικό σώμα θα όφειλαν να πάρουν θέση και, ακόμη καλύτερα, πρωτοβουλία για να μην αναμεταδίδεται ο λόγος μίσους.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τη διακομματική επιτροπή της Βουλής, την ίδια επιτροπή που αποφάσισε να διακόψει τη χρηματοδότηση της Χ.Α., να τροποποιήσει την πρόσφατη απόφασή της με την οποία χρηματοδοτεί την προβολή της Χ.Α. και με τον τρόπο αυτόν «να στηρίξει την ουσία του θεσμικού - δημοκρατικού καθήκοντος της  ΕΡΤ», έτσι ώστε «να  μην χρησιμοποιηθούν οι δημόσιες συχνότητες  ως μέσο ‘μετάγγισης’ στο τηλεοπτικό κοινό του τοξικού και αντιδημοκρατικού  περιεχομένου  των ρατσιστικών, μισαλλόδοξων και μισάνθρωπων φασιστικών προταγμάτων της Χ.Α.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL