Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συμμαχία κατά των πυρκαγιών...

Συμφωνία με Ι. Ταφύλη και Φ. Παντιώρα Οι τηλεοπτικοί σταθμοί συμβάλλουν στην ενημέρωση σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου

Τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει κάθε μέρα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, συμφώνησαν να προβάλλουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί σε καθημερινή βάση σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, έτσι ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται εγκαίρως τόσο για τις περιοχές που διατρέχουν κίνδυνο πυρκαγιάς όσο και για τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και αυτοπροστασίας.

Η συμφωνία προβλέπει την προβολή του Χάρτη από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και πραγματοποιήθηκε μετά από συνάντηση την περασμένη Τετάρτη με πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Ταφύλλη και της ειδικής γραμματέα Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου ΨΗΠΤΕ Φωτεινής Παντιώρα.

Από την πλευρά των τηλεοπτικών σταθμών στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ Νίκος Μερτζάνης, ο αρχισυντάκτης ειδήσεων του Αlpha Παναγιώτης Γερολυμάτος, ο διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1 Κωστής Τσιακανίκας, ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης και ειδήσεων του Οpen Δημήτρης Μιχαλέλης, ο διευθυντής σύνταξης ειδήσεων του ΣΚΑΪ Γιάννης Αδαμίδης και η επικεφαλής πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star Κάτια Μακρή.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις