Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η ΚΥΑ για την τηλεόραση Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1560/Τεύχος Β’ - 8 Μαΐου 2019) η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τους όρους, προϋποθέσεις και χρόνο προβολής των κομμάτων στην προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές. Αφορούν τους δημόσιους και ιδιωτικούς ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς και τους συνδρομητικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν δορυφορικά. Την απόφαση υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ Λευτέρης Κρέτσος.

Το VAR στο ποδόσφαιρο Σήμερα το πρωί υπογράφει ο Νίκος Παππάς τη σύμβαση για το VAR (το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ») με το ανάδοχο σχήμα, την κοινοπραξία των εταιρειών Medialuso και InDigital. Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής Στέλιου Ράλλη και του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Focus» με τον Πάνο Χαρίτο, απόψε, ώρα 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Οι ευρωεκλογές, η πόλωση στο πολιτικό σκηνικό και η τουρκική προκλητικότητα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Ο Γιώργος Κιμούλης είναι καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», που μεταδίδεται απόψε ώρα 11.30 μ.μ. στην ΕΡΤ2. Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής μάς ταξιδεύει σε στιγμές από τη ζωή του, αποδεικνύοντας γιατί αυτός ο καλλιτέχνης είναι από μόνος του μια ξεχωριστή σχολή υποκριτικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL