Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απόψε δημοσκόπηση της Alco στο Οpen

Τη μεγάλη δημοσκόπηση της Alco, 18 ημέρες πριν από τις κάλπες, παρουσιάζει απόψε το βράδυ, ώρα 11 μ.μ. το Open, στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Στάη. Ποια είναι τα «κλειδιά» και τα κριτήρια της...

Τη μεγάλη δημοσκόπηση της Alco, 18 ημέρες πριν από τις κάλπες, παρουσιάζει απόψε το βράδυ, ώρα 11 μ.μ. το Open, στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Στάη. Ποια είναι τα «κλειδιά» και τα κριτήρια της ψήφου; Τσίπρας ή Μητσοτάκης; Ποιον προτιμούν οι ψηφοφόροι; Η πρόθεση ψήφου και τα «μυστικά» των μετακινήσεων.

Στο στούντιο της εκπομπής αναλύουν και σχολιάζουν: Ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Μέρα25 Κλέων Γρηγοριάδης, ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας και ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Γεράσιμος Μοσχονάς.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις