Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.2°C17.9°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.8°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C17.0°C
1 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.2°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
0 BF 72%
Ο Π. Σκουρλέτης ανανέωσε τη συνδρομή του στην «Αυγή»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Π. Σκουρλέτης ανανέωσε τη συνδρομή του στην «Αυγή»

Λεζάντα: Ο διευθύνων σύμβουλος της «Αυγής» Δημήτρης Στούμπος υποδέχεται τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη στα γραφεία της "Αυγής". Εδώ, κοιτάζουν φωτογραφίες παλαιότερων διευθυντών της εφημερίδας από εκδηλώσεις

Τα γραφεία της "Αυγής" επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο Πάνος Σκουρλέτης, λίγες μέρες πριν η εφημερίδα μετακομίσει στο νέο κτήριο, όπου θα συστεγαστεί με το Κόκκινο.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, με την ευκαιρία της ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής του στην "Αυγή", είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζόμενους και να περπατήσει για τελευταία φορά στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου 12, όπου στεγάζεται η εφημερίδα από το 1976. Ο ίδιος -παλαιότερα μέλος του Δ.Σ.- σε ανάρτησή του στο Facebook μίλησε για την ανάγκη στήριξης της Αυγής «αναγνωρίζοντας ότι μας έχει όλους ανάγκη, όπως την έχουμε κι εμείς». Ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο «για το διαχρονικό, το ακατάπαυστο ταξίδι της γνώσης και των ιδεών που τροφοδοτούν τη σκέψη και τις ελπίδες μας, σε μια εποχή δύσκολη για την ελευθεροτυπία, η οποία βάλλεται από τα fake news και τα συμφέροντα των ολιγαρχικών συστημάτων».

Το Κόκκινο έχει ήδη εγκατασταθεί στα νέα γραφεία του συγκροτήματος, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, και εκπέμπει από εκεί, ήδη από το πρωί της Δευτέρας. Μετά από ένα δύσκολο αποχωρισμό των γραφείων της οδού Σαρρή στου Ψυρρή, όπου στεγάστηκε για 13 χρόνια, ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής, όμως τεχνικά αναβαθμισμένος. Ο ήχος ακουγόταν καθαρότερος και ευκρινέστερος από κάθε άλλη φορά, σε όσους συντονίστηκαν από χθες. Ήδη εκπέμπει στον αέρα το κεντρικό στούντιο, ενώ λειτουργεί ένα ακόμη στούντιο βοηθητικό για τις παραγωγές. Σε λίγες μέρες προγραμματίζεται να ανέβει στο Διαδίκτυο και η νέα ιστοσελίδα του σταθμού, σε αποκατάσταση της απώλειας που υπέστη.

Η συγκέντρωση των Μέσων του ΣΥΡΙΖΑ, της "Αυγής" και του Κόκκινου σε νέο κτήριο θα ολοκληρωθεί στις αρχές Μαΐου, με τη μετεγκατάσταση και της "Αυγής". Η συστέγαση σε ενιαίο χώρο έχει στόχο να τονώσει και να αναβαθμίσει τα δύο Μέσα και να ενισχύσει τις συνέργειες για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του δυναμικού και του εξοπλισμού.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL