Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

MAT Τώρα στο κτίριο διοίκησης της ΕΡΤ-3

Από τα ξημερώματα έχουν εγκατασταθεί αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Αγγελάκη, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ-3 που στέγαζε τη διοίκηση του σταθμού και το ραδιόφωνο του 95.8. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του κτιρίου βρίσκονται εργαζόμενοι της ΔΤ, που συλλέγουν έγγραφα...

Από τα ξημερώματα έχουν εγκατασταθεί αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Αγγελάκη, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ-3 που στέγαζε τη διοίκηση του σταθμού και το ραδιόφωνο του 95.8. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του κτιρίου βρίσκονται εργαζόμενοι της ΔΤ, που συλλέγουν έγγραφα, ενώ δεν αποκλείεται να στηθεί στο χώρο υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να ξεκινήσει μια πρώτη λειτουργία του νέου φορέα.

Στο σημείο συγκεντρώνονται εργαζόμενοι της ΕΡΤ-3, ενώ η αστυνομική παρουσία είναι αυξημένη και γύρω από το κτίριο της τηλεόρασης στη Λ.Στρατού. Όπως γράφαμε στο alterthess.gr από τις αρχές της εβδομάδας η πίεση για επέμβαση στα κτίρια της ΕΡΤ έχει αυξηθεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επεμβάσεις εντός του Σαββατοκύριακου.

Νέα Ενημέρωση:

14.39: Αυτή την στιγμή η αστυνομία απαγορεύει σε Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστές εκπρόσωπους των εργαζομένων να εισέλθουν στο κτίριο προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει και ποιος ο λόγος της εισβολής της αστυνομίας.

14.10: Αυξάνεται ο αριθμός των αστυνομικών δυναμεων έξω από το κτίριο της διοίκησης της ΕΡΤ3. Αυτή την στιγμή κατέφθασαν άλλες δύο διμοιρίες των ΜΑΤ

Δείτε Επίσης: Φωτογραφίες: ΜΑΤ στο κτίριο διοίκησης της ΕΡΤ3

Πηγή: AlterThess

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν Μνημόνια για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους

Τις ημέρες αυτές, και εν όψει της συνόδου που θα πάρει τις αποφάσεις για το ταμείο ανάκαμψης, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία εκδηλώνουν από κοινού έντονη διπλωματική κινητικότητα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ενίσχυση στις χώρες του Νότου δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια και οικονομική επιτήρηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις