Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Γιάννης Δραγασάκης στον Ν. Μερτζάνη Απόψε, ώρα 18.45, έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρώτη της νέας ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Μπροστά στα γεγονότα» με τον Νίκο Μερτζάνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος καλεσμένος θα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, σε απευθείας μετάδοση από τη Βουλή, φιλοξενείται στην εκπομπή Focus με τον Πάνο Χαρίτο απόψε το βράδυ στις 23.00 στην ΕΡΤ1.

Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είναι οι καλεσμένοι της Έλλης Στάη, απόψε στις 23.00, στο Open.

Διήμερο αντιφασιστικό αφιέρωμα θα μεταδώσει η ΕΡΤ το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή, με αφορμή την επέτειο επιβολής της χούντας το 1967. Όλες οι ενημερωτικές εκπομπές θα είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του αφιερώματος. Στα στούντιο της ΕΡΤ θα φιλοξενηθούν ιστορικοί της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας, ειδικοί επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ακτιβιστές, δικηγόροι που υπερασπίζονται θύματα ρατσιστικής βίας, αντιστασιακοί κατά της δικτατορίας και συγγενείς θυμάτων του φασισμού. Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν η ανάλυση των αιτίων που οδήγησαν στην επταετή χούντα, η βία της στρατοκρατίας και η αντίσταση των πολιτικών ακτιβιστών αλλά και η σύνδεση με τη ζοφερή πραγματικότητα του σήμερα, όπως αυτή διαφαίνεται από την άνοδο της Ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL