Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τα ΕΛ.ΤΑ. χορηγός για άνεργους δημοσιογράφους Για πέμπτη χρονιά τα ΕΛ.ΤΑ. σε συμφωνία με την ΕΣΗΕΑ αναλαμβάνουν σε μηνιαία βάση την αποστολή δεμάτων σε συνεργασία με τη ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή, με περιεχόμενο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες άνεργων δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων των ΜΜΕ. Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται από την ΕΣΗΕΑ με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, στο πλαίσιο της ανταποδοτικής συμφωνίας με την ΕΣΗΕΑ για παροχή υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης μέσα από τα δελτία και τις δραστηριότητές της.

Ο Κούγιας στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ για την επίθεση στον Λ. Λαζόπουλο Αυτεπάγγελτη η δίωξη από το Πειθαρχικό του ΔΣΑ, το οποίο θα ερευνήσει εάν συντρέχει λόγος δίωξης. Ο Α. Κούγιας χειροδίκησε εναντίον του ηθοποιού την περασμένη Παρασκευή, σε νυχτερινό κέντρο όπου βρέθηκαν οι δύο σε διαφορετικά τραπέζια. Ο Κούγιας είπε στον Λαζόπουλο «στο χρωστάω τρία χρόνια». Να δούμε πώς θα απαντήσει από το «Τσαντίρι» την ερχόμενη Τρίτη.

Το κανάλι της Βουλής με το Εθνικό Θέατρο στην επαρχία. Η τέταρτη απευθείας μετάδοση του Εθνικού Θεάτρου, μέσω του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 2 Μαρτίου, σε Αμοργό, Ικαρία, Κάσο, Λευκάδα, Λήμνο, Ορεστιάδα, Σητεία και Φούρνους. Οι κάτοικοι παρακολούθησαν ζωντανά την παράσταση «Απλή Μετάβαση», ένα μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Μίνου Θεοχάρη, από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος». Το πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από τη Βουλή και το Εθνικό Θέατρο, δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων περιοχών να παρακολουθήσουν -σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι δήμοι- παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΚΕ Θοδωρής Χιώνης και η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη είναι οι καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου απόψε, στις 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL