Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στάση εργασίας κηρύσσει η ΠΟΣΠΕΡΤ σήμερα, από τις 4 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. Η Ομοσπονδία Εργαζομένων ζητάει να μην υπάρχει κανενός είδους προβολή της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ πλην εκείνης που αφορά στην ενημέρωση των πολιτών για την εξελισσόμενη δίκη τής -και κατά το κατηγορητήριο - εγκληματικής οργάνωσης.

Αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια στην τηλεοπτική προβολή των νεοναζί που οργάνωσαν η ΚΕΕΡΦΑ και η Αριστερή Πρωτοβουλία Εργαζομένων ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 3.30 μ.μ. στο προαύλιο της ΕΡΤ. Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και κάθε δημοκράτη πολίτη.

Μαραθώνιος Λάνθιμου από την ΕΡΤ Δύο από τις χαρακτηριστικότερες ταινίες του σπουδαίου σκηνοθέτη μεταδίδει αυτό το Σαββατοκύριακο η ΕΡΤ: Το Σάββατο, στις 10.00 μ.μ., η ΕΡΤ2 μεταδίδει τον «Αστακό». Και την Κυριακή, στις 11.30 μ.μ., η ΕΡΤ1 μεταδίδει τον «Κυνόδοντα». Η πρώτη ταινία μας μεταφέρει σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι άνθρωποι πρέπει να ζουν οπωσδήποτε ζευγαρωμένοι. Η δεύτερη επικεντρώνει, μέσα από μια δυσλειτουργική οικογένεια, στις σχέσεις εξουσίας των γονέων πάνω στα παιδιά.

Για breakfast Το είπε ο καθηγητής Νίκος Μουζέλης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στην ΕΡΤ1: «Ο Τσίπρας τον έχει για breakfast τον Μητσοτάκη. Παίζει το παιχνίδι πιο αποτελεσματικά, πιο έξυπνα». Και εξήγησε: «Μπορεί να μην έχει τη μόρφωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως βρίσκεται σε άλλα επίπεδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL