Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Προσωπική επίθεση στον Νίκο Παππά και στον Γιώργο Χριστοφορίδη έκανε ο «Βηματοδότης» στο φύλλο της 10ης Φεβρουαρίου, με αφορμή την πρωτοβουλία στήριξης των Ελλήνων startuppers, των νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών. Όπως υποστήριξε, κακώς η κυβέρνηση στηρίζει τη συμμετοχή των startuppers σε εκθέσεις με αντικείμενα όπως η κτηνοτροφία ή τα δομικά υλικά και ο τουρισμός, διότι, λέει, τι σχέση μπορεί να έχει η καινοτομία «με τα βοοειδή και τα ραπανάκια;»!


Πόσο άσχετος ή πόσο κακόβουλος μπορεί να είσαι για να το πεις αυτό; Δεν έχεις ακουστά την ευφυή γεωργία, τις νέες μεθόδους καλλιέργειας, τίποτα. Στον πολτό του αντιπολιτευτικού μένους μπλέξανε και την εφημερίδα "Χωνί", ότι δήθεν έχει αυξημένα διαφημιστικά κονδύλια. Ψέμα και με τη βούλα της Δικαιοσύνης. Αυτό όμως που υπερβαίνει τα ήθη, όπως έχουν διαμορφωθεί στον Τύπο εδώ και χρόνια, είναι η άρνηση δημοσίευσης της απάντησης. Ο Γ. Χριστοφορίδης απάντησε άμεσα με επιστολή του, την οποία το "Βήμα" ουδέποτε δημοσίευσε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο OPEN Επισήμως, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, ο δημοφιλής σατιρικός καλλιτέχνης επιστρέφει στην τηλεόραση, όπως σημειώνει, με «Αλ Τσαντίρι και Αλ Σιχτίρι». Το σόου θα είναι διάρκειας τριών ωρών και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη 5 ή την παραπάνω Τρίτη 12 Μαρτίου.

O γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης είναι οι καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου και μιλούν για όλα τα θέματα της πολιτικής και της οικονομικής επικαιρότητας. Στην ΕΡΤ1 απόψε το βράδυ στις 10.

Δημοσκόπηση ALCO απόψε στο Δελτίο του Open Θα παρουσιάσει ο διευθύνων σύμβουλος Κώστας Παναγόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ώρα 18.55. Θα σχολιάσουν, καλεσμένοι της Έλλης Στάη, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Το δελτίο θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Αφιέρωμα στην ίδρυση της ΕΠΟΝ, που περιλαμβάνει μαρτυρίες αγωνιστών της ΕΠΟΝ για την αντιστασιακή δράση της οργάνωσης, παρουσιάζει το Αρχείο της ΕΡΤ. H εκπομπή «Εδώ και σήμερα», που προβλήθηκε στην ΕΡΤ-1, στις 26 Φεβρουαρίου 1987, παρουσιάζει την πλατιά αντιστασιακή οργάνωση, που ιδρύθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1943 και συσπείρωσε τους νέους εκείνη την εποχή, με σκοπό την εθνική απελευθέρωση, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την πρόοδο και την ειρήνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL