Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Γιώργος Κιμούλης στην ΕΡΤ3

Ο Γιώργος Κιμούλης είναι φιλοξενούμενος του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε ελεύθερα» της ΕΡΤ3 αύριο Κυριακή, στις 8 μ.μ. Ο ηθοποιός μιλά για τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του στον Πειραιά...

Ο Γιώργος Κιμούλης είναι φιλοξενούμενος του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε ελεύθερα» της ΕΡΤ3 αύριο Κυριακή, στις 8 μ.μ. Ο ηθοποιός μιλά για τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του στον Πειραιά και μετέπειτα στην Αθήνα, για την απόφασή του να εγκαταλείψει τον αθλητισμό ως ‘‘αποτυχημένος’’ μπασκετμπολίστας, όπως δηλώνει, και αποκαλύπτει το τυχαίο γεγονός που στάθηκε η αφορμή για να στραφεί στο θέατρο.

Μιλά για την "προσωπική αλήθεια" του και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να την επικοινωνήσει στο κοινό. Εξηγεί πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος τον ρόλο του θεάτρου, ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης. Απαντά γιατί δεν συμμετέχει συχνά σε τηλεοπτικές σειρές και αναφέρεται στο πώς βίωσε τη δημοσιότητα από τα πρώτα "ρομαντικά" χρόνια της ασπρόμαυρης τηλεόρασης μέχρι την εποχή της πληθώρας των ΜΜΕ και του άκρατου ανταγωνισμού της "κλειδαρότρυπας".

Δείτε όλα τα σχόλια