Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Σεμινάριο για δημοσιογράφους με θέμα "Ευρωπαϊκές εκλογές: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την αποτελεσματική κάλυψή τους" συνδιοργανώνουν το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής, το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, η έδρα Jean Monnet και το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Το σεμινάριο πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων. Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για την εκδήλωση θα απευθύνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Χρηστικό εργαστήριο για τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιήσουν ο Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, κάτοχος έδρας Jean Monnet, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ο Νίκος Παναγιώτου, επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και ο τομεάρχης Ναυτιλίας της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης είναι οι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή "Focus" απόψε στην ΕΡΤ1, ώρα 11 μ.μ. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν και οι δημοσιογράφοι Βούλα Κεχαγιά και Λάμπρος Καλαρύτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL