Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
Ένα αστέρι γεννιέται
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ένα αστέρι γεννιέται

Υπάρχει μια εκπομπή κάθε Τετάρτη στο κανάλι Open με τον τίτλο «Top Story», την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Για λόγους που όλοι μπορούν να καταλάβουν, η εκπομπή σήμερα ασχολείται με το θέμα της πορνείας.

Λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του σταθμού, η κάμερα της εκπομπής μπήκε στα άδυτα, με συγκλονιστικές μαρτυρίες από τον σκοτεινό κόσμο της νύχτας κ.λπ. κ.λπ. Μεταξύ άλλων, η εκπομπή υπόσχεται να αποκαλύψει «άγνωστα περιστατικά για παντρεμένους άντρες που πάνε ως πελάτες» - εννοεί προφανώς περιστατικά εκτός από τα γνωστά που όλοι γνωρίζουμε...

Υπόσχεται επίσης τη μαρτυρία από «μια εκδιδόμενη γυναίκα που εργάζεται σε οίκο ανοχής, που περιγράφει πώς είναι η ζωή της ως εκδιδόμενη αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν». Άλλες γυναίκες, που «χορεύουν σε streep clubs αποκαλύπτουν τα μυστικά του επαγγέλματος». Χρήσιμο ίσως. Επίσης, «η εκπομπή εισέβαλε στις παράνομες πιάτσες πορνείας» αλλά και «στις νέες πιάτσες που έχουν μεταφερθεί στα νότια προάστια». Να και κάτι που μας είχε διαφύγει.

Συναντά επίσης ανθρώπους «που εργάζονται νόμιμα και μη στη βιομηχανία της πορνείας» και οι οποίοι «αποκαλύπτουν ποιοι είναι οι πελάτες τους αλλά και ποιες οι περίεργες επιθυμίες τους». Ενδιαφέρον!

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL