Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.9°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.3°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.3°C16.9°C
3 BF 51%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, και ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης είναι οι καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου απόψε, στις 10 μ.μ. στην ΕΡΤ.

Νέα efsyn.gr Συνολικό ανασχεδιασμό στην ιστοσελίδα της υπόσχεται στις επόμενες μέρες η «Εφημερίδα των Συντακτών». Οι ετοιμασίες φτάνουν στο τέλος, λένε οι υπεύθυνοι, και η ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα έρχεται στις οθόνες ευανάγνωστη, εύκολα προσβάσιμη, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις, χρηστική, αλλά κυρίως αξιόπιστη και έγκυρη.

O Φοίβος Δεληβοριάς είναι ο καλεσμένος της Λένας Αρώνη απόψε, στις 9 μ.μ., στην ΕΡΤ2. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μιλάει για τον κύκλο «Τραγουδιών του Πεζοδρομίου» με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Κύτταρο. Εξηγεί γιατί τον γοητεύει η χαμηλή οπτική των πραγμάτων και μιλάει επίσης για τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, για τη μουσική ως αφορμή επικοινωνίας, για την πίστη του στην τρέλα και την ελευθερία της ζωής. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, φιλοξενούνται ακόμη τρεις καλλιτέχνες, ο σκηνοθέτης Θωμάς Μοσχόπουλος και οι ηθοποιοί Άννα Μάσχα και Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Το βραβείο δημοσιογραφίας Lorenzo Natali της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιβραβεύει δημοσιογράφους που αρθρογραφούν εξαιρετικά πάνω σε θέματα ανάπτυξης, όπως η εξάλειψη της φτώχειας και η οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση της βιώσιμης ανάπτυξης. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 14 Απριλίου για το επιγραμμικό, το έντυπο και το οπτικοακουστικό έργο.

Συνεργασία της ΕΡΤ με το πολιτιστικό κανάλι ARTE ανανεώνεται μετά από έξι χρόνια, με στόχο τη συμπαραγωγή πολιτιστικού περιεχομένου υψηλών προδιαγραφών για την τηλεόραση και το Διαδίκτυο. Ήδη επτά μεγάλοι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί από όλη την Ευρώπη έχουν προχωρήσει σε συμπράξεις με το ARTE: ORF - Αυστρία, SSR/SRG - Ελβετία, RTBF - Βέλγιο, YLE - Φινλανδία, CT - Τσεχία, RAI - Ιταλία, RTE Ιρλανδία. Η ΕΡΤ συνεργαζόταν σταθερά με το ARTE μέχρι τη βίαιη διακοπή λειτουργίας της το 2013. Η συνεργασία αυτή εξασφάλιζε στην ΕΡΤ τη συμπαραγωγή τριών ντοκιμαντέρ ετησίως, ενώ δεκάδες Έλληνες ταλαντούχοι κινηματογραφιστές και αρκετοί ανεξάρτητοι παραγωγοί ντοκιμαντέρ προέβαλαν τη δουλειά τους στο ARTE και διένειμαν τις ταινίες τους σε πολλούς άλλους διεθνείς τηλεοπτικούς οργανισμούς, λαμβάνοντας σημαντικά βραβεία σε κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL