Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.9°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
11.3°C16.6°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.1°C27.8°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
4 BF 94%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Σωτήρης Μανιάτης αναδείχθηκε νέος διευθυντής σύνταξης στην "Εφημερίδα των Συντακτών", μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σμυρλάκη, ο οποίος ανέλαβε γενικός διευθυντής Ενημέρωσης στην ΕΡΤ. Ο Σωτήρης Μανιάτης στην εσωτερική ψηφοφορία στην "ΕφΣυν", έλαβε  65 ψήφους έναντι 46 ψήφων του Κώστα Μανιμανάκη.

Εφ' όλης της ύλης η εκπομπή «Επόμενη μέρα» τη Δευτέρα ώρα 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός και ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

«Ευρωεκλογές: συμβόλαιο πενταετίας» Τις πρώτες εκτιμήσεις και τάσεις για τη μάχη των ευρωεκλογών, μέσα σε ένα ιδιαίτερα κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο, καταγράφει ο Κώστας Αργυρός από τις Βρυξέλλες και δίνει μια πρώτη εικόνα για τα θέματα που θα έχουν την τιμητική τους στον όποιο πανευρωπαϊκό διάλογο. Παρακολουθεί τους μέχρι τώρα επίσημους διεκδικητές της θέσης του επόμενου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και τις ενδεχόμενες πρόσθετες υποψηφιότητες, που μπορεί να προκύψουν μετά τις 26 Μαΐου. Στην εκπομπή μιλούν ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι, η πρόεδρος του SPD Αντρέα Νάλες, η επικεφαλής της ευρωομάδας της Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ κ.ά. Την Κυριακή, ώρα 5 μ.μ. στην ΕΡΤ1.

Τους τρεις ψαράδες που βοήθησαν εκατοντάδες ανθρώπους το μοιραίο βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, τον Ερβίν, τον Μοχάμεντ και τον Μαχμούντ, φιλοξενεί η Έλενα Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά», την Κυριακή, ώρα 4 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Μιλούν για την καταγωγή τους, για το πώς ήρθαν στην Ελλάδα, για τα προβλήματα τους και για το μεροκάματο στη θάλασσα. Επίσης, για τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και την τιμή να τους απονείμει την ελληνική υπηκοότητα ως ένδειξη αναγνώρισης της αυτοθυσίας που επέδειξαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL