Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Μαμάδες στο παγκάκι" η ελληνική σειρά της Nova

Ελληνική σειρά μυθοπλασίας ετοίμασε και προβάλλει η συνδρομητική Nova, από το κανάλι Novalife, κάθε Σάββατο στις 8.40, από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Η χιουμοριστική, μίνι σειρά 10 επεισοδίων...

Ελληνική σειρά μυθοπλασίας ετοίμασε και προβάλλει η συνδρομητική Nova, από το κανάλι Novalife, κάθε Σάββατο στις 8.40, από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Η χιουμοριστική, μίνι σειρά 10 επεισοδίων ονομάζεται «Μαμάδες στο παγκάκι», σε σενάριο Μανίνας Ζουμπουλάκη και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου. Παίζουν οι Σοφία Βογιατζάκη, Ευγενία Δημητροπούλου και Χρύσα Κλούβα.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τριών μαμάδων, οι οποίες συναντιούνται καθημερινά στο παγκάκι του πάρκου της γειτονιάς, ενώ τα παιδιά τους παίζουν στην παιδική χαρά και συζητάνε διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους. Η Έλλη (Ευγενία Δημητροπούλου) είναι δικηγόρος και πολύ υπερήφανη για την κόρη της, πιστεύει ότι η μικρή Ναταλία είναι χαρισματική ή τουλάχιστον, πολύ μπροστά για την ηλικία της απ’ όλες τις απόψεις. Η Ρούλα (Χρύσα Κλούβα) είναι κομμώτρια και χωρισμένη, με χαλαρή αντιμετώπιση της μητρότητας, αλλά με ένστικτο. Λέει τις περισσότερες ασυναρτησίες, αν και μεγαλώνει σχετικά σωστά το παιδί της. Η Νάντια (Σοφία Βογιατζάκη) είναι δημόσιος υπάλληλος και υπερπροστατευτική, υπερβολική στις φοβίες της, με αντίστοιχη προβολή στον γιο της.

Δείτε όλα τα σχόλια