Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αφιέρωμα στον Α. Παπανδρέου

Κανάλι της Βουλής

Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου παρουσιάζει απόψε η τηλεόραση της Βουλής με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων (1919 - 2019) από τη γέννηση του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Με τη φροντίδα του δημοσιογράφου Τάκη Κάμπρα στην εκπομπή «Ζωντανοί Διάλογοι» με τον Ανδρέα σκιαγραφούνται η προσωπικότητα, ο ρόλος και το έργο του Α. Παπανδρέου, που σημάδεψε με την παρουσία του επί 35 περίπου χρόνια τη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας. Για πρώτη φορά θα προβληθούν άγνωστα ντοκουμέντα από τη ζωή και τη δράση του εντός και εκτός Ελλάδος.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, στενός συνεργάτης και προσωπικός γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου, συμβάλλει στην ιστορική έρευνα αποκαλύπτοντας άγνωστους διαλόγους μαζί του. Τα μυστικά της «Ωνασειάδας». Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών, των γιατρών και των δημοσιογράφων. Υπήρξαν λάθη στη διάγνωση και τη θεραπεία του Ανδρέα; Τι λέει για την φιλοαραβική του πολιτική. Απόψε στις 20.30.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις