Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φεύγει από την Digea η ΕΡΤ

Δίκτυο πομπών σε όλη τη χώρα

Σε επανασυντονισμό των τηλεοπτικών δεκτών τους, με χειροκίνητο ή αυτόματο τρόπο αναζήτησης θα πρέπει να προχωρήσουν οι τηλεθεατές σε πολλές περιοχές της χώρας προκειμένου να αποθηκεύσουν τα κανάλια της ΕΡΤ σε νέες συχνότητες εκπομπής.

Η ΕΡΤ θα εκπέμπει από το δικό της δίκτυο πομπών το σήμα της σε όλη τη χώρα, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας των ψηφιακών πομπών της. Μετά την αγορά και την εγκατάσταση των πομπών, η ΕΡΤ αποχωρεί από τις υπηρεσίες της Digea και χρησιμοποιεί πλέον τους δικούς της διαύλους.

Ο επανασυντονισμός, που αφορά την Περιφέρεια και όχι τις περιοχές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να γίνει από τις 2 Φεβρουαρίου, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η αποχώρηση από τους διαύλους της Digea.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, οι νέες συχνότητες εκπομπής αφορούν τις περιοχές: Δυτική Μακεδονία: Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Τσοτύλι, Κοζάνη. Θεσσαλία: Βόλος, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Σποράδες. Ήπειρος: Καλπάκι, Κόνιτσα, Μέτσοβο, Γιάννενα, Θεσπρωτία, Άρτα. Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα: Κέρκυρα, Ιθάκη, Αιτωλοακαρνία, Αγρίνιο. ΒΑ Στερεά Ελλάδα: Λαμία, Αταλάντη, Ευρυτανία, Φθιώτιδα. Δωδεκάνησα: Κάλυμνος, Σύμη, Λέρος, Πάτμος, Κάρπαθος, Νίσυρος, Ρόδος, Κως. Κυκλάδες: Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Σαντορίνη, Αμοργός, Νάξος, Σίφνος, Ίος, Μήλος. Νησιά ΒΑ Αιγαίου: Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία. Κρήτη: Τυμπάκι, Λασήθι, Δυτική κρήτη, Κεντρική Κρήτη.

Α.Γ.Ν.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις