Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απόψε το πάρτι της Αυγής

Στους εκλεκτούς μας αναγνώστες, φίλους και συντρόφους υπενθυμίζουμε το πάρτι μας απόψε το βράδυ. Μια γιορτή για να καλωσορίσουμε το νέο έτος, να κόψουμε την πίτα, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε...

Στους εκλεκτούς μας αναγνώστες, φίλους και συντρόφους υπενθυμίζουμε το πάρτι μας απόψε το βράδυ. Μια γιορτή για να καλωσορίσουμε το νέο έτος, να κόψουμε την πίτα, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε και να τα πούμε.

Θα φιλοξενηθούμε στον χώρο της νεολαίας, στο περιοδικό "Σπούτνικ", οδός Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, στάση Μεταξουργείο ή Κεραμεικός. Οι πόρτες θα ανοίξουν μετά τις 8.30, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για κρασί και μπίρες και finger food. Εάν υπάρχουν άλλες προτιμήσεις, δεν καλύπτονται, όμως είναι ευπρόσδεκτες φιάλες αλκοόλ και μεζές.

Στα decks, DJ o συνεργάτης της εφημερίδας μας και σπουδαίος μουσικός παραγωγός στον 105,5 Στο Κόκκινο Ilan Solomon. Σας περιμένουμε!

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικίνδυνοι ακροδεξιοί πολιτικάντηδες

Τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζει η Ν.Δ. με τα εθνικά θέματα, επιχειρώντας να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό της κυβέρνησης, δεν δείχνουν ούτε σοβαρό κόμμα εξουσίας σε μια ευρωπαϊκή χώρα ούτε κόμμα...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο