Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για τρία χρόνια από την ΕΡΤ η μετάδοση της Formula 1

Τα δικαιώματα μετάδοσης της Formula 1 για την Ελλάδα εξασφάλισε για την επόμενη τριετία (2019-2021) η ΕΡΤ. Πρόκειται για 21 τριήμερα τον χρόνο, με απίστευτη ταχύτητα και εντυπωσιακό θέαμα, που...

Τα δικαιώματα μετάδοσης της Formula 1 για την Ελλάδα εξασφάλισε για την επόμενη τριετία (2019-2021) η ΕΡΤ. Πρόκειται για 21 τριήμερα τον χρόνο, με απίστευτη ταχύτητα και εντυπωσιακό θέαμα, που καθηλώνουν τους πιστούς οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της F1, ξεκινώντας κάθε Παρασκευή από τις ελεύθερες δοκιμές μέχρι και τον κυριακάτικο αγώνα των Grand Prix. «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Grand Prix της Formula1 για την επόμενη τριετία. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατ’ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος.

Οι μεταδόσεις ξεκινούν στις 17 Μαρτίου με το Grand Prix της Αυστραλίας και θα ολοκληρωθούν την 1η Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο