Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.3°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.6°C16.1°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C27.0°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.1°C29.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
3 BF 84%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στο Χαμόγελο του Παιδιού - ο απολογισμός Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, των επιχειρήσεων και των σχολείων στο ολοήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ στον οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018. Οι οικονομικές προσφορές έφτασαν στο ποσό των 23.472 ευρώ, ενώ υπήρξαν και άλλες προσφορές από επιχειρήσεις, ιδιώτες και σχολεία. Σε όλη τη διάρκεια του αφιερώματος Το Χαμόγελο του Παιδιού έλαβε συνολικά 9.484 sms και 29.719 τηλεφωνικές κλήσεις στο 19810, τον πενταψήφιο αριθμό για την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού.

Εμποδίζουν φωτορεπόρτερ Την αδικαιολόγητη αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο φωτορεπόρτερ πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ ΑΕΚ Αθηνών - Εθνικού Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ. Όπως υπογραμμίζει, με απόφαση του παρατηρητή του αγώνα και κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, εμπόδισε δύο φωτορεπόρτερ να καλύψουν τον αγώνα. Η Ένωση καλεί τα μέλη της να απέχουν την επόμενη αγωνιστική από την κάλυψη όλων των αγώνων του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α Κατηγορίας, της Volley League.

Μερικά καλά νέα για τους δημοσιογράφους Με ανακούφιση, η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (RSF) ανακοινώνει την απελευθέρωση τριών δημοσιογράφων που κρατούνταν στις φυλακές για πολλούς μήνες. Πρόκειται για τη Nguyen Ngoc Nhu Quynh, που απελευθερώθηκε μετά από δύο χρόνια κρατούμενη στις φυλακές του Βιετνάμ για τη δημοσίευση σε μπλογκ με το όνομα "Mother Mushroom". Σήμερα ζει σε εξορία στις ΗΠΑ. Ο δεύτερος, ο Σαΐντ Τίτουρ από την Αλγερία, ήταν "φίξερ" για πολλά διεθνή μέσα, όμως κατηγορήθηκε για συνεργασία με ξένες δυνάμεις. Απελευθερώθηκε μετά από δεκαέξι μήνες στη φυλακή και με επιβαρυμένη υγεία. Ο Ιάπωνας Γιουμπέι Γιασούντα απήχθη από ισλαμιστική ένοπλη ομάδα ενώ ερευνούσε τη δολοφονία συναδέλφου του από το Ισλαμικό Κράτος. Απελευθερώθηκε πριν από δύο μήνες, μετά από ομηρεία τριών χρόνων στη Συρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL