Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Συνεχίζει το ΕΣΡ με τον Τ. Τσουκαλά. Το ρατσιστικό σχόλιο του Τ. Τσουκαλά στο Extra εναντίον του Θ. Αντετοκούνμπο ερευνάται ήδη και αναμένεται υπόμνημα των υπευθύνων του σταθμού την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρουσία τους ενώπιον του ΕΣΡ οι εκπρόσωποι του Extra διευκρίνισαν ότι η εν λόγω εκπομπή πραγματοποιείται με παραχώρηση χρόνου για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενημέρωσαν ότι αντέδρασαν εγκαίρως και διέκοψαν τη μετάδοση της εκπομπής και ζήτησαν συγγνώμη και επισήμως από το κανάλι. Η απόφαση αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Ευρωπαϊκή βοήθεια ύψους 2,3 εκατ. ευρώ για 550 απολυμένους στα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το κονδύλι εκταμιεύεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση για να βοηθήσει τους 550 απολυμένους από τον ΔΟΛ, το "Έθνος" και τον Πήγασο να βρουν καινούργια δουλειά, παρέχοντάς τους επαγγελματικό προσανατολισμό, κατάρτιση και διάφορα επιδόματα. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η κυκλοφορία του ημερήσιου και περιοδικού Τύπου στην Ελλάδα μειώθηκε κατακόρυφα την περίοδο 2011-2017: των εφημερίδων έπεσε από 144 εκατομμύρια αντίτυπα το 2011 σε 57 εκατ. το 2017 και των περιοδικών από 60 εκατ. σε 23 εκατομμύρια.

«Η επόμενη μέρα» Θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας συζητά ο Άρης Ραβανός με τους καλεσμένους του: τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Σεβαστάκη, τον ευρωβουλευτή της Ελιάς Νίκο Ανδρουλάκη, τον αντιπρόεδρο του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά και τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνο Παπαδάκη. Πώς διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό μετά τη μη περικοπή των συντάξεων και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ; Υπάρχει περιθώριο για συμμαχίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές; Ποιος υποκινεί τις καταλήψεις στα σχολεία; Πώς θα ξεριζωθεί το φαινόμενο του φασισμού από τη νεολαία; Απόψε, 7.15 μ.μ., στην ΕΡΤ1.

Συνάντηση ΠΟΣΠΕΡΤ με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Δρόσο και τα μέλη του Δ.Σ. Λευτέρη Αρβανίτη και Δημήτρη Παπαδημητρίου, πραγματοποιήθηκε χθες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ συμφωνήθηκε ότι διοίκηση και εργαζόμενοι με διάλογο και συνεννόηση θα προχωρήσουν σε δράσεις, ώστε να υλοποιηθούν γρήγορα όσα απαιτούνται για τους εργαζόμενους και για την ανάπτυξη της ΕΡΤ «με ισονομία, δικαιοσύνη και διαφάνεια, ώστε να υπάρχει καθεστώς ομαλού εργασιακού κλίματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL