Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.3°C18.2°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C14.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C16.6°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.7°C17.7°C
3 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.6°C14.6°C
2 BF 72%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Συμβούλιο Συντονισμού συγκροτήθηκε στην ΕΡΤ, προκειμένου να εξετάζει θέματα διαχείρισης και να εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης. Η συγκρότηση του Συμβουλίου είναι μία από τις χρονίζουσες εκκρεμότητες, που προβλέπονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΡΤ. Απαρτίζεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο και τους γενικούς διευθυντές της ΕΡΤ.

Εκδήλωση και συζήτηση για τα fake news διοργανώνουν οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου και 5ου Διαμερίσματος Πειραιά. Η εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου ώρα 19.00 στο Πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Καραϊσκάκη) με τίτλο «Fake news, το άλλο πρόσωπο της προπαγάνδας. Οι προκλήσεις για τη δημοσιογραφία, τη δημοκρατία, την Αριστερά». Ομιλητές θα είναι ο δημοσιογράφος, διευθύνων Σύμβουλος της "Αυγής" Δημήτρης Στούμπος, ο δημοσιογράφος, διευθυντής του ρ/σ Στο Κόκκινο Νίκος Σβέρκος και ο δημοσιογράφος στην ΕΡΤ Σωτήρης Καψώχας.

Μία τα ιδιωτικά κανάλια - δύο η ΕΡΤ Απεργούν σήμερα οι δημοσιογράφοι, το προσωπικό και οι τεχνικοί Τύπου, ραδιοφώνου και τηλεόρασης (πρωτοβάθμια σωματεία) και δεν μεταδίδονται ειδήσεις, ενημερωτικές εκπομπές και ζωντανό πρόγραμμα από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες. Αύριο δεν εκδίδονται εφημερίδες. Για την ΕΡΤ η 24ωρη απεργία κρατάει... δύο 24ωρα. Ένα σήμερα, σύμφωνα με τα πρωτοβάθμια σωματεία, και άλλη μία αύριο, σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία απεργεί Τετάρτη, μαζί με τη ΓΣΕΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL