Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Συνταγματική αναθεώρηση, υποθέσεις διαφθοράς, εκλογές και εθνικά θέματα θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης του Σεραφείμ Κοτρώτσου με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση την ερχόμενη Δευτέρα, ώρα 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1. Μαζί τους τέσσερις διευθυντές Μέσων Ενημέρωσης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή «Επτά» σήμερα στις 12.30 μ. στην ΕΡΤ1.

Ο Δημήτρης Πιατάς Ανανεωμένη, με γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, επανέρχεται για τρίτη τηλεοπτική χρονιά στην ΕΡΤ3 η εκπομπή «Μιλάμε ελεύθερα» με τον Χάρη Αρβανιτίδη. Αύριο Κυριακή, στις 8 μ.μ., η εκπομπή φιλοξενεί τον Δημήτρη Πιατά. Ο δημοφιλής ηθοποιός «ξετυλίγει» την 50ετή καλλιτεχνική διαδρομή του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, μιλά για τους φόβους, τις αγωνίες αλλά και τις προσδοκίες του. Σχολιάζει τα κοινωνικά φαινόμενα της εποχής, στηλιτεύει τα ‘‘κακώς κείμενα’’ και αποκαλύπτει τα σχέδια και τα όνειρά του για το μέλλον.

Απολύσεις και αντεργατικές πρακτικές εις βάρος των δημοσιογράφων του ρ/σ Αθήνα 9.84 καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και ζητά την παρέμβασή του για τη συμμόρφωση του σταθμού με τα νόμιμα. Στην επιστολή της η ΕΣΗΕΑ κοινοποίησε επίσης το πόρισμα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, το οποίο καταλογίζει στον Αθήνα 984 καταχρηστική άσκηση δικαιώματος και ζητά την ακύρωση των συμβάσεων εργασίας που υπέγραψαν υπό καθεστώς πίεσης οι εργαζόμενοι.

Χωρίς ειδήσεις στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το Διαδίκτυο την Τρίτη, χωρίς εφημερίδες την Τετάρτη. Τα σωματεία του Τύπου και των ΜΜΕ συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΕ την Τετάρτη και απεργούν μία μέρα νωρίτερα, την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου, σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου, αυτοβιογραφείται στην εκπομπή "Μονόγραμμα" του Γιώργου Σγουράκη, τη Δευτέρα, στην ΕΡΤ2, ώρα 7.30 το απόγευμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL