Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Λ. Κρέτσος: Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε όλο το βάρος στο ποιοτικό περιεχόμενο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λ. Κρέτσος: Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε όλο το βάρος στο ποιοτικό περιεχόμενο

«Η παγκόσμια ημέρα τηλεόρασης υπό την αιγίδα του ΟΗΕ εορτάζεται φέτος για 22η χρονιά. Λιγότερα χρόνια από όσα χρειάστηκαν για ν’ αποκτήσει η χώρα μας νομίμως λειτουργούντα κανάλια εθνικής εμβέλειας" σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λ. Κρέτσος για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε όλο το βάρος στο περιεχόμενο, το ποιοτικό περιεχόμενο, όπως είναι και η θεματική της φετινής παγκόσμιας ημέρας. Για "την ψυχαγωγία, την ενημέρωση, την έμπνευση και την εκπαίδευση"», επισημαίνει ο αρμόδιος υφυπουργός και προσθέτει:

«Το περασμένο καλοκαίρι, 3,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας ότι η τηλεόραση παραμένει από τη μία ο βασιλιάς του περιεχομένου και από την άλλη το πιο δημοφιλές και λαϊκό μέσο.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση οφείλει –και το πράττει- να δείχνει το δρόμο, όχι μόνο στις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και στο περιεχόμενο με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην προστασία των παιδιών, στην ισοτιμία των φύλων», υπογραμμίζει ο Λ. Κρέτσος.

Επισυνάπτεται το επίσημο βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης 2018:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL