Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Μια εκπομπή για τα fake news, τις φήμες, τις ανακρίβειες, τις μισές αλήθειες και τα ψεύδη στην εποχή της πληροφορίας και της άμεσης ενημέρωσης, παρουσιάζει απόψε στις 11.00 το βράδυ η ΕΡΤ1. Καλεσμένοι του Γιάννη Δάρρα είναι ο καθηγητής του Τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Πλειός, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Σταύρος Καπάκος, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας Μάριος Νόττας, ο σύμβουλος Επικοινωνιακής Στρατηγικής Στράτος Σαφιολέας και η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσιογραφίας Βάλια Καϊμάκη.

Συνεργασία 24MEDIA- alfavita.gr Τη συνεργασία της με τον ιστότοπο alfavita.gr ανακοίνωσε η 24Media (news247, huffington post, sport24 κ.ά.), προκειμένου να ενισχύσει «το δίκτυο του ομίλου με ένα δυνατό ενημερωτικό εκπαιδευτικό brand». Το alfavita.gr είναι από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά δίκτυα για την εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Νέοι συνεργαζόμενοι γιατροί με τον ΕΔΟΕΑΠ Σε συνεργασία με 26 ιδιώτες ιατρούς και μία ψυχολόγο - παιδοψυχολόγο προχώρησε ο ΕΔΟΕΑΠ. Τα στοιχεία τους στο edoeap.gr. Υπενθυμίζεται πως οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται τον συμβεβλημένο γιατρό της επιλογής τους απευθείας, χωρίς παραπεμπτικό. Σε περίπτωση διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων, ο ίδιος γιατρός θα συνταγογραφεί τις εξετάσεις στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (ΣΗΣ) της ΗΔΙΚΑ.

Ελλάδα- Φινλανδία στο Open Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου μεταδίδεται ζωντανά στο Open. Απόψε, στις 21.45.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL