Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Προσέχουμε για να.. έχουμε! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τρολ, fake news ή άλλης κακόβουλης επίθεσης, το υπουργείο Παιδείας λαμβάνει τα μέτρα του προληπτικά. Ανακοινώνει σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι λογαριασμός στο Twitter με το όνομα του υπουργού ΔΕΝ είναι λογαριασμός του υπουργού! Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός @KGavroglou που εμφανίζεται στο Twitter με τα στοιχεία του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου είναι πλαστός. Ο υπουργός δεν διαθέτει λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης». Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

«Μια πόλη ανάπηρη» Ένα αφιέρωμα στα άτομα με αναπηρίες παρουσιάζει η εκπομπή «Roads», σε δύο μέρη. Στο πρώτο, απόψε, ώρα 22.00 στην ΕΡΤ1, ο Πάνος Χαρίτος προσπαθεί να προσεγγίσει τη ζωή των ατόμων με αναπηρία, όταν επιχειρούν να περπατήσουν στην πόλη. Πώς είναι να κυκλοφορείς στους δρόμους της Αθήνας με αναπηρικό αμαξίδιο; Πώς αντιλαμβάνεσαι την πόλη όταν είσαι τυφλός; Πώς βρίσκεις δουλειά όταν έχεις χαρακτηριστεί άτομο με ειδικές ανάγκες; Μπορεί η Τέχνη να αλλάξει τον (ανάπηρο) κόσμο μας; Και πού βρίσκεται η πολιτεία σε όλα αυτά; Ιστορίες πόνου και αγωνίας, αλλά και μαρτυρίες δύναμης και μεγαλείου ψυχής. Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος θα μεταδοθεί την επόμενη Τετάρτη.

Η ΕΡΤ στο 7ο Συνέδριο Υβριδικής Τηλεόρασης Με σημαντικές αξιώσεις για βράβευση συμμετέχει η ΕΡΤ στο 7ο Συνέδριο Υβριδικής Τηλεόρασης με τίτλο «Προστιθέμενη αξία μέσω υπηρεσιών υβριδικής τηλεόρασης», το οποίο πραγματοποιείται στο Βερολίνο, σήμερα 14 και 15 Νοεμβρίου 2018. Κι αυτό, γιατί η ΕΡΤ -πρωτοπόρος στον τομέα της υβριδικής τηλεόρασης στην Ελλάδα- είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προς βράβευση ευρωπαϊκούς οργανισμούς (ARD - Γερμανία, CRTVE - Ισπανία, Tivù - Ιταλία) για την ανάπτυξη τεχνολογίας προβολής βίντεο 360ο μέσω υβριδικής πλατφόρμας. Η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων της ΕΡΤ έχει οργανώσει περίπτερο στον χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου, προκειμένου να ενημερώσει τους παρισταμένους για τις καινοτόμους εφαρμογές και τεχνολογίες που αναπτύσσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL